Ons magisch verhaal

Al ruim 25 jaar een Haags begrip, gevestigd in het monumentale gedeelte van het centrum van Den Haag. Door de jaren heen is Euphoria veranderd van een kleine smartshop naar een echte speciaalzaak met een zeer gevarieerd assortiment aan kwaliteitsproducten.
Naast alle smart-producten hebben wij ook het grootste aanbod van pijpen, bongs,
rokersbenodigdheden, wietzaadjes en CBD producten van Den Haag.
Daarnaast is Euphoria een officiële vaporizer dealer!

Al ons personeel is opgeleid via de VLOS en door onze jarenlange ervaring kunnen wij je vakkundig van dienst zijn. Natuurlijk hebben we zelf ook veel ervaring met onze producten. Dit alles staat garant voor uitstekende voorlichting, productkennis en service met een glimlach.

Wij hebben nu ook een webshop, maar het assortiment in onze winkel is groter dan het assortiment op onze webshop. Mis je een bepaald product? Stuur ons een e-mail en wij zullen je proberen te helpen. Maar nog leuker vinden wij het als je gewoon een keer langs komt in de winkel.

vlos
Euphoria is sinds de oprichting van de VLOS al aangesloten bij dit keurmerk (Vereniging Landelijk Overleg Smartshops). Door de eisen die de VLOS aan ons stelt zijn wij in staat om onze klanten verantwoord en veilig van onze producten te laten genieten. Dit is een belangrijk punt voor ons. Goede en gedegen voorlichting! Zie de website van de VLOS voor meer informatie.
inside