Search
Close this search box.

Order information

Verpakkingen

Euphoria verpakt alle pakketjes zoveel mogelijk in brievenbuspakketjes. Hiervoor worden bruine enveloppen gebruikt die van gerecycled papier worden gemaakt maar verder blanco zijn. Mocht je pakketje te groot zijn voor de brievenbus dan sturen wij het op in een doosje dat wij zelf gerecycled hebben! De enveloppen en doosjes zijn altijd afgestemd op de grootte van het pakket. Indien er breekbare materialen worden besteld zullen wij bubbel plastic toevoegen aan de brief of doos om de gekochte goederen te beschermen. Alle pakketten zijn discreet en zonder logo of bedrijfsnaam.

Verzenden

Euphoria stuurt alle bestellingen, indien mogelijk, als brievenbuspakket. Het voordeel hiervan is dat je niet thuis hoeft te blijven om je pakketje aan te nemen! We verzenden op werkdagen altijd voor 16:00 uur en op zaterdag voor 16:00 uur. Bestellingen die op werkdagen voor 16:00 uur zijn besteld worden dezelfde dag nog verzonden. Pakketten worden altijd met Track&Trace verstuurd, mocht je vragen hebben over je pakket dan kun je mailen naar of bellen met 070-3562551 (alleen winkeltijden!). Vaporizers worden altijd als aangetekend pakket verzonden, hiervoor moet aan de deur getekend worden.

Retour & Garantie

Als je niet tevreden bent over je pakket of er is iets mis dan kun je contact opnemen met de winkel op 070-3562551 of via de email op . Vermeld hierbij altijd je naam, bestelnummer en je factuurnummer! Wij nemen contact met je op om een passende oplossing te vinden. Je kunt ook altijd naar de winkel komen op Schoolstraat 7A, Den Haag. De garantie die u normaal in de winkel op uw product krijgt zal ook voor de webshop gelden. Voor de natuurproducten (truffels, grow kits, zaden) geldt een gelimiteerde garantie vanwege de aard van het product. Bewaar altijd uw factuur als aankoopbewijs, zonder factuur kunnen wij geen garantie geven!

Betalen

Betalen in de webshop kan op 2 manieren. Via iDeal kun je een bankbetaling eenvoudig en snel doen. Wij zien dat direct dat een betaling geslaagd is en kunnen direct aan de slag met je pakket. Mocht het niet mogelijk zijn via iDeal te betalen kun je met je bestel- en factuurnummer een overboeking doen op de aangeven rekening. Zodra je betaling op onze rekening zichtbaar is zullen we je pakket verzenden, dit kan enige dagen duren afhankelijk van welke bank je gebruikt.

Ben je 18 jaar of ouder?

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je je bestellingen naartoe wil laten sturen. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent en dat je notie hebt genomen van en akkoord bent met onze waarschuwing betreffende de van toepassing zijnde wetgeving.