Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ons magisch verhaal

Wil je graag persoonlijk advies?

Buiten dat je dus producten op onze website kunt kopen kan je ook langskomen in de winkel. Dat vinden wij heel belangrijk. Een persoonlijk advies met een glimlach kan niet op tegen een bestelling online!

Al bijna 30 jaar zijn wij een begrip in Den Haag op het gebied van psychedelica en smartproducten

Wij zijn als klein winkeltje begonnen aan de rand van de stad en zijn inmiddels uitgegroeid tot een mooie, grote winkel midden in de binnenstad, naast de grote kerk, van Den Haag. Wij zijn een smartshop die alle producten verkopen die daarbij horen.

Opgeleid personeel

Ons personeel is opgeleid door ons landelijk overlegorgaan, de VLOS, en door onze jarenlange ervaring in deze branche kunnen wij je met elke vraag helpen. Of je nu iets nieuws wilt proberen of voor het eerst komt, wij helpen je graag! Door onze persoonlijke ervaringen met onze producten bieden wij jou de beste keus.

Erfgoed van UNESCO

Sinds 2021 zijn wij opgenomen in het digitale erfgoed van UNESCO. De originele smartshops verdwijnen langzaam en de producten veranderen continue. UNESCO bewaart onze product informatie zodat deze voor altijd bewaard blijft.

Ben je 18 jaar of ouder?

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je je bestellingen naartoe wil laten sturen. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent en dat je notie hebt genomen van en akkoord bent met onze waarschuwing betreffende de van toepassing zijnde wetgeving.